Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med

Första dejten: De 3 oväntade frågorna du ska ställa

- 06/11/2019, 08:14 -
Ska du på dejt och känner dig nervös över samtalsämnen? Inga problem. Vi listar 5 tips på (något oväntade) frågor här. Testa dem i kväll!

Konversationen på första dejten är ganska avgörande för om det blir en andra dejt eller inte. Se därför till att komma förberedd!

Ska du på dejt och känner dig nervös över samtalet? Inga problem. Vi listar tre tips på (något oväntade) frågor här plus ett bonustips för att undvika awkward moments. Testa dem på dejten i kväll!

1. Vad tycker du är viktigt i ett förhållande?

Denna fråga kanske känns väldigt svår att ställa eftersom att den är väldigt rakt på sak, men det är en väldigt bra fråga. Frågan hjälper dig att avgöra om era värderingar och mål sammanfaller, samtidigt som du visar intresse för din dejt. Slösa inte din värdefulla tid om det inte (potentiellt) kan ge dig vad du vill ha!

Är ni en bra match? Dejtingappen GoodOnes delar här 3 tecken att hålla utkik efter på första dejten.

2. Är du lika nervös som jag? 

Det kan tyckas konstigt att framhäva hur nervös du är, men faktum är att denna fråga verkligen får både dig och din dejt att slappna av. Ni bryter isen och kan båda njuta av att ni inte är ensamma i era känslor. Att sätta ord på nervositeten hjälper den också att försvinna helt! 

Behöver du fler tips på hur man slappnar av inför och under första dejten? Här listar svenska dejtingappen GoodOnes 5 grymma tips.

3. När var ditt senaste förhållande?

Ursäkta vad sa du? Ja, du läste rätt. Den här frågan är perfekt att ställa på första dejten. Du får en känsla av hur din dejt är i ett förhållande. Är hen vad du letar efter? Det är dessutom bra att få den här typen av frågor överstökade innan ni blir för seriösa och svartsjukan gör sig synlig. Passa på nu, när allt är pirrigt och roligt.

Bonustips för att undvika pinsam tystnad under dejten

Frågan "Vill du berätta lite mer?" är ditt ess i rockärmen när du vill undvika pinsam tystnad. Den får nämligen din dejt att utveckla sina svar och ger dig mer information att jobba med. Kanske hittar ni något ni har gemensamt? Då kan du lätt styra in konversationen på ett naturligt spår!

Vill du ha fler första-dejten-tips? Hur undviker du nervositet? Vad ska ni göra på första dejten? Aktivitet eller resturang? De frågorna och mycket mer får du svar på här!

Sugen på att testa dejtingappen GoodOnes? Här kan du ladda ner appen till iPhone och Android.


Läs även: Så får du högerswipes i dejtingappen – 7 grymma tips