Australien bojkottar DC-match

Australien tänker inte skicka något lag till Davis Cup-matchen mot Indien i maj.


Australien tänker inte skicka något lag till Davis Cup-matchen mot Indien den 8-10 maj. Anledningen är oro för att spelarnas säkerhet, i synnerhet i samband med det pågående indiska valet.

Matchen skulle ha spelats i Madras i södra Indien. Australiens tennisförbund har begärt att matchen skulle flyttas, men fick inget gehör hos Internationella tennisförbundet (ITF).

Därför ställer Australien in matchen, trots att Australien riskerar ett års avstängning från DC-spel som straff.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Klart: Sverige möter England på Gamla Ullevi

Hon är fenomenet som skapar basketfeber i USA

Hon slog poängrekordet – för både män och kvinnor – i collegebasketen och hennes ansikte pryder redan flingpaket. Nu har fenomenet Caitlin Clark blivit vald först i WNBA-draften och 22-åringen skapar feber kring proffsligan i USA.

Raymond hjälte i strid om NHL- slutspel

idag 06:22
Detroit håller hoppet om en plats i NHL-slutspelet vid liv inför den sista matchen i grundserien. Det kan de tacka svenske Lucas Raymond för.

"Svennis" vädjan: Ge Tomasson tid

idag 05:46
Sveriges nye förbundskapten har fått en skakig start. Sveriges mest kände fotbollstränare gillar hans filosofi – och har en önskan. Jag hoppas att vi inte dömer ut honom alldeles för tidigt, säger Sven-Göran Eriksson om Jon Dahl Tomasson.

Palmers snabba hattrick – avgjorde mot Everton

idag 01:06
Cole Palmer bjöd på stor show i Chelseas hemmaseger, 6–0, mot Everton.

Ny seger – Malmö upp i topp

igår 21:10
Tredje raka segern och hela 11–1 i målskillnad. Malmö FF har fått en kanonstart på allsvenskan. Det är en stabil match, vi åker hit och vinner med 4–0, säger Sebastian Nanasi efter mötet med Värnamo