Malmö FF:s Martin Olsson under en träning på Malmö IP tidigare i januari.
Malmö FF:s Martin Olsson under en träning på Malmö IP tidigare i januari. - Foto: TT

Olsson sen till möten – petas av Rydström

Henrik Rydström sätter redan sin prägel på Malmö FF.Inför första matchen med nya laget petar han Martin Olsson av disciplinära skäl."Vi håller hög standard här och han har inte levt upp till det", säger MFF-tränaren.


På fredagseftermiddagen kommer danska Randers på besök till Malmö IP för Malmö FF:s första träningsmatch för året. Nye tränaren Henrik Rydström, hämtad från Kalmar FF, har direkt gjort klart för spelarna vad han förväntar sig.

Därför saknas landslagsmeriterade Martin Olsson i matchtruppen.

"Han har varit sen till ett par möten, vi håller hög standard här och han har inte levt upp till det. Det är också anledningen till att han inte är med på fotbollsdelen av torsdagens träning", säger Rydström till MFF:s hemsida.

Utöver Olsson får MFF klara sig utan långtidsskadade trion Mahamé Siby, Niklas Moisander och Peter Gwargis. Dessutom saknas viktige mittfältaren Anders Christiansen, som åkte på en lättare smäll under en träning förra veckan.

"Det är ingen fara med honom men han fick en smäll på träningen i förra veckan. Vi har inte velat ta någon risk och han har svarat jättebra så han kommer med största sannolikhet vara tillbaka i träning på måndag", säger Rydström.

TT
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!