Djurgårdens Olle Liss gjorde ett av målen i segern mot Södertälje. Arkivbild.
Djurgårdens Olle Liss gjorde ett av målen i segern mot Södertälje. Arkivbild. - Foto: TT

Andra raka för Djurgården: "Närmar oss"

Johan Garpenlövs önskan: bra spel över 60 minuter.4–3-segern mot Södertälje var Djurgårdens bästa försök hittills.Det var inte fullt ut men vi börjar närmar oss, säger tränaren.


Segern mot Mora, efter straffar, följdes av en fullpoängare: 4–3 hemma mot Södertälje.

Två raka segrar för Djurgården.

Resultat som gladde tränaren Johan Garpenlöv.

Allra gladast var han över hur matchen såg ut.

— Vi har haft svårt att sätta ihop 60 minuter, nu gjorde vi nästan det. Det var inte fullt ut men vi börjar närma oss, säger han på presskonferensen.

— Det är vad det handlar om; man måste ha ett sätt att spela på, som man gör hela tiden, i varje byte och inte ha de djupa dalarna som vi har haft för mycket av.

Efter 2–2 i första perioden, där Garpenlöv ansåg att Södertäljes mål var turliga, avgjorde hemmalaget matchen i hockeyallsvenskan under mittenakten.

Olle Liss satte 3–2 redan efter 2.19 och i slutet ökade Daniel Brodin på till 4–2 i powerplay.

Djurgården är tabellsexa på 70 poäng och har 15 ner till jagande Almtuna. Modo toppar på 87.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efter piskskandalen – kan ske ändringar i "Saudi"

CL-guide: Snackisarna inför dramatiska returer

2 timmar sedan
Målen haglade in i förra veckans Champions League-kvartsfinaler. I veckan avgörs returerna – och inte ett enda dubbelmöte känns givet på förhand. Här är fyra heta snackisar inför dramat.

Oskarshamns poängkung stannar i SHL

3 timmar sedan
Oskarshamns forwardsstjärna Patrik Karlkvist följer inte med klubben ner i hockeyallsvenskan. 31-åringen är klar för spel i SHL-laget Örebro och har skrivit på ett treårskontrakt med närkingarna.

Misstänkt skandal i Peking – lät kines vinna

idag 10:48
Pekings halvmaraton har inlett en utredning av den egna tävlingen efter att märkliga bilder från upploppet fått spridning på nätet. Kinesen He Jien vann – men såg ut att få segern till skänks.

Ludmila talar ut – i bok och dokumentär

idag 09:58
Ludmila Engquists uppgång och fall väckte starka känslor för snart ett kvartssekel sedan. Nu talar hon ut, i en SVT-dokumentär och i en bok. Det är den märkligaste och mäktigaste historia jag har sprungit på, säger medförfattaren Henrik Johnsson.

OS-klara Rissveds vann världscupspremiären

idag 09:22
Den OS-klara mountainbikestjärnan Jenny Rissveds fick en lysande start på världscupsäsongen. Svenskan vann premiären i den olympiska cupen (XCO) i brasilianska Mairiporã.