Lionel Messis sista match med PSG slutade i förlust.
Lionel Messis sista match med PSG slutade i förlust. - Foto: Michel Euler/AP/TT

Messis avskedsfest slutade i moll

Lionel Messi rundade av sin tid i Paris Saint-Germain med förlust, i den sista omgången av franska ligan gick redan klara mästarlaget på pumpen hemma mot Clermont. Gästerna vann med 3–2 efter att ha vänt ett tidigt 0–2-underläge.


Messi spelade hela matchen i sin avskedsföreställning och förblev mållös. Före avspark publicerade Messi ett uttalande där han tackade för sina två år i Paris.

"Tack till klubben, till staden och dess invånare. Jag önskar alla allt det bästa i framtiden."

Argentinaren har inte gjort klart med någon ny klubb, men enligt uppgifter i flera medier kommer han fortsätta karriären i Saudiarabien.

I Reims spelade Jens Cajuste 77 minuter då det blev 1–3 mot Montpellier, samtidigt som Lilles Gabriel Gudmundsson blev utbytt i halvtid i 1–1-mötet med Troyes. Amin Sarr fick en kvart på planen då hans Lyon 1–3-föll mot Nice.

TT
/
/
Senaste nytt

Dokuserie följer Messi i Miami

1 timme sedan

Mudryk bröt måltorkan – Chelsea vann derbyt

igår 23:00
Chelseas säsongsinledning har varit en stor besvikelse. Kanske kommer vändningen nu? Borta mot Fulham tog de en efterlängtad seger, 2–0, och klättrar därmed i tabellen.

Rydström om förbundskaptensjobbet: "Trivs här"

igår 22:20
Om Sverige inte når EM avgår förbundskaptenen Janne Andersson. Är Henrik Rydström eller Olof Mellberg intresserade av jobbet? Ingen aning, säger BP-tränaren Olof Mellberg. Jag trivs alldeles för bra här, säger MFF-tränaren Henrik Rydström.

Okkels jagar guld och skytteligan: "Det är coolt"

igår 22:18
Elfsborg hänger på Malmö FF i tabelltoppen. Och Jeppe Okkels hänger på Isaac Kiese Thelin i toppen av skytteligan. Men jag tar ju hellre guld och att Kiese Thelin vinner skytteligan än tvärtom, säger Elfsborgsanfallaren.

Målvakten bryter tystnaden: "Det är ett trauma"

igår 22:16
Malkolm Nilsson Säfqvist bryter tystnaden. Halmstads BK:s målvakt talar för första gången ut om kampen med den psykiska ohälsan. Det är ett trauma, säger 30-åringen i en intervju med Discovery+.

Mellberg: "Börjar bli väldigt tröttsamt"

igår 21:54
Brommapojkarna sliter för sin allsvenska överlevnad – det märktes i den andra halvleken mot Malmö FF. Då skakade BP om serieledaren, men bortalaget fick nöja sig med en hedersam förlust. Det börjar bli väldigt tröttsamt, säger tränaren Olof Mellberg efter 1–2-förlusten.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.