Roy Hodgson. Arkivbild.
Roy Hodgson. Arkivbild. - Foto: Phil Noble/AP/TT

Hodgson fortsätter i Crystal Palace

Roy Hodgson fortsätter som tränare för Crystal Palace. Det meddelar Premier League-klubben under måndagen. "Jag är oerhört glad och stolt", säger Roy Hodgson till klubbens hemsida.


Efter säsongen 2021/2022 meddelade tränarlegendaren Roy Hodgson, 75, att hans dåvarande uppdrag i Watford skulle bli hans sista.

Men tidigare i år återvände Hodgson till fotbollsarenorna när han skrev på ett korttidsavtal som tränare för Premier League-klubben Crystal Palace, ett lag han tidigare basade över åren 2017 till 2021.

Och pensionen får vänta ytterligare för 75-åringen.

Under måndagen meddelade Crystal Palace att man förlänger sitt kontrakt med fotbollstränaren över den kommande säsongen.

"Jag är oerhört glad och stolt över att förlänga min tid i Crystal Palace", säger Hodgson till klubbens hemsida och fortsätter:

"Vi har som mål att sluta på övre halvan, vilket vi tror är möjligt med en sådan fantastisk grupp spelare som vi har och de mest magnifika supportrarna som stöttar laget vecka in och vecka ut."

Hodgson började sin tränarkarriär i Halmstad BK 1976 och har skaffat sig ett gediget cv som tränare sedan dess.

Förutom ett förflutet i de svenska klubbarna Örebro SK och Malmö FF, har han både varit engelsk förbundskapten och tränat lag som Liverpool och Inter.

TT
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!