Lionel Messi kommer framöver spela för David Beckhams Inter Miami. Arkivbild.
Lionel Messi kommer framöver spela för David Beckhams Inter Miami. Arkivbild. - Foto: Jorge Saenz/AP/TT

Beckhams första Messi-ord: En miljon meddelanden

För en månad sedan plingade det till ordentligt i David Beckhams telefon. Skälet: Lionel Messi sade att han flyttar till Inter Miami. Jag tänkte: "vad har hänt?", säger Miami-delägaren Beckham.


Knappt en månad har gått sedan 36-årige Messi sade att karriären fortsätter i amerikanska MLS-klubben Inter Miami efter den nyligen avslutade sejouren i Paris Saint-Germain.

Den officiella presentationen har ännu inte varit, men kan komma den här veckan, skriver The Athletic.

David Beckham, delägare i Inter Miami, menar att han inte var förvånad över Messis val, däremot säger han till The Athletic :

— För ett par veckor sedan vaknade jag upp till ungefär en miljon meddelanden på min telefon. Jag tänkte: "vad har hänt?". Jag brukar inte få så många meddelanden. Plötsligt hör jag att Leo har meddelat att han kommer till Miami. Självklart var det ingen överraskning för mig.

— Jag har alltid sagt, från första början, att om jag har möjligheten att ta hit de bästa spelarna, oavsett tidpunkt i deras karriärer, ska jag göra det.

Beckham fortsätter:

— Så när jag hör att en av de bästa spelarna, om inte den bästa som har vunnit allt, vill spela för mitt lag... det är enormt för oss.

Lionel Messi väntas debutera för sin nya klubb mot Cruz Azul i Leagues Cup den 21 juli.

TT
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!