Jadon Sancho (i rött) kommer inte att träna med United den kommande tiden. Arkivbild.
Jadon Sancho (i rött) kommer inte att träna med United den kommande tiden. Arkivbild. - Foto: Alberto Pezzali/AP/TT

Sancho stängs av från a-laget efter konflikten

Jadon Sancho kommer inte att träna med Manchester United den kommande tiden. Det skriver klubben på sin webbplats.


Det fortsätter att storma kring Manchester United-spelaren Jadon Sancho. Yttern är i konflikt med huvudtränaren Erik ten Hag – och nu väljer United att agera.

På Uniteds webbplats skriver klubben att Sancho inte kommer att träna med laget framöver. I stället kommer han att fortsätta att träna själv i väntan på en lösning kring vad klubben beskriver som ett disciplinärende.

Det var efter förlustmatchen mot Tottenham som ten Hag förklarade att Sancho inte fanns med i matchtruppen på grund av hans "insatser på träning". Senare under kvällen svarade Sancho med ett inlägg på X, tidigare Twitter, där han skrev att det inte stämde. Ett inlägg som nu har raderats.

23-årige Jadon Sancho skrev på för Manchester United sommaren 2021 efter att ha slagit igenom stort i tyska Borussia Dortmund. Han var också en del av det engelska landslaget som förlorade EM-finalen på hemmaplan samma sommar.

Till helgen återstartar Premier League igen efter landslagsuppehållet. Manchester United ligger på plats elva i tabellen efter två vinster och två förluster på fyra matcher.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!