Adi Nalic bryter kontraktet med Hammarby. Arkivbild.
Adi Nalic bryter kontraktet med Hammarby. Arkivbild. - Foto: Stefan Jerrevång/TT

Hammarby bryter med Nalic: "Bästa lösningen"

Allsvenska Hammarby bryter med den offensive mittfältaren Adi Nalic, 26. Det bekräftar Stockholmsklubben i ett pressmeddelande.


Nalic kom till "Bajen" inför den här säsongen men har inte fått det att stämma spelmässigt. Totalt har det blivit 26 matcher i allsvenskan och fyra mål.

"Vi har kommit överens med Adi om att detta är bästa lösningen för alla parter. Adi har bidragit på ett bra sätt till Hammarby. Nu vill Adi ta nästa steg i sin karriär och vi får en möjlighet att bygga om vår offensiv", säger sportchef Mikael Hjelmberg i ett uttalande.

Adi Nalic har tidigare även representerat Malmö FF.

TT
/
/
/
/
Senaste nytt

Allt om Siri Benjegård: Ålder, familj och bordtennis-talangen

Längdskidåkarens avslöjande: "Alla ligger med alla"

Kärleken spirar inom längdskidåkningen. I en intervju avslöjar nu poddprofilerna och längdskidåkarna James Clugnet och Mika Vermeulen om en chockernade upptäckt efter OS 2018.

Nytt avtal mellan hockeyettan och förbundet

1 timme sedan
Svenska Ishockeyförbundet och ligaorganisationen hockeyettan har tecknat ett nytt samarbetsavtal som gäller över säsongen 2029/2030.

Poromaa tillbaka efter sjukdom

1 timme sedan
Det svenska längdlandslaget ska åka femmil i Holmenkollen i helgen. Då är William Poromaa tillbaka efter en sjukdom som stoppade honom i Lahtis i Finland.

Polisutredning mot MFF-stjärnan läggs ner

2 timmar sedan
Malmö FF:s Martin Olsson polisanmäldes för att ha slagit Varbergs Robin Tranberg i ansiktet i söndagens cupmatch mellan lagen, men nu rapporterar Expressen att utredningen har lagts ner.

Blackstenius: "Fått kämpa med självförtroendet"

3 timmar sedan
Stina Blackstenius har numera stenhård konkurrens om speltiden i Arsenal. Anledningen stavas Alessia Russo. Jag har väl ibland fått kämpa med självförtroendet, säger Blackstenius till podcasten Fotbollsmorgon.