Under lördagens sändning av SVT:s Vinterstudion presenterades fel åkare.
Under lördagens sändning av SVT:s Vinterstudion presenterades fel åkare. - Foto: Skärmavbild SVT Play/Vinterstudion & Anders Wiklund/TT

Vinterstudions dundertabbe i direktsändningen: "Helt sanslöst"

SVT:s Vinterstudion är populärt i stugorna under helgerna. Under lördagens sändning skedde dock ett misstag när fel åkare presenterades i direktsändningen.


Skidskyttesäsongen är i full gång och det svenska landslaget turnerar runt om i Europa i jakt på medaljerna. 

Ett klassiskt inslag i många svenska hushåll under vintern är att följa vintersport från tv-soffan på helgerna. 

När det var dags för lördagens skidskytte presenterades de svenska herrarna som skulle ställa upp och i vilken startordning. Men det var bara en liten detalj som Vinterstudion i SVT verkade ha missat, nämligen att en av dem inte alls ställde upp.

Hanna Öbergs saftiga förmögenhet – drar in miljoner

SVT:s supermiss – presenterar fel åkare

Skidskytten Viktor Brandt och hans bror Oskar har både ställt upp i världscupen under skidskyttesäsongen Under lördagen skulle den yngre brodern, Viktor, göra Jesper Nelin, Martin Ponsiouma, Sebastian Samuelsson, Emil Nykvist och Peppe Femling sällskap i startfältet. Problemet var bara att när de skulle presentera Viktor Brandt visades istället hans brors namn och bild.

– Det är så det brukar vara, det är helt sanslöst, säger Viktor Brandt till Expressen efter fadäsen och tillägger:

– Jag blir kallad Oskar väldigt många gånger och när vi fått kuvert med autografkort vi ska signera då är det bilder på brorsan som jag ska skriva under. Men det är väl så, man är väl lillebror av en anledning. Det får man äta upp ganska många gånger när det är så där.

I veckan kommer världscupen till Antholz-Anterselva i Italien. Vi får då se om Viktor Brandt ställer upp och hur Vinterstudion väljer att presentera honom.

Anna Magnussons kärleksliv med Peppe Femling: ”Träffas inte på krogen som vissa andra”

Under sändningen av Vinterstudion i SVT visades både namn och bild på Viktor Brandts bror, Oskar. Foto: Skrämavbild SVT Play/Vinterstudion

Här kan du läsa mer om skidskytte:

Storbråk mellan systrarna Öberg – Hannas ilska: "Nej nej nej"

Ny kärlek och partnerbyten – här är alla paren i skidskyttelandslaget

Därför håller Sebastian Samuelsson flickvännen Linnéa hemlig

SVT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!