Marcus Rashford gav Manchester United ledningen borta mot Wolverhampton när det blev en 4–3-seger efter en dramatisk avslutning. - Foto: Rui Vieira/AP/TT

Skandalomsusade stjärnan nätade för United

Premier League-stjärnan Marcus Rashford har den senaste tiden varit i blåsväder för en pubrunda. Väl tillbaka på planen visade 26-åringen vägen för sitt Manchester United när det – efter många om och men – blev en 4–3-seger borta mot Wolverhampton.

Det var inför den gångna helgens FA-cupmatch som Marcus Rashford sjukanmälde sig inför en träning, men nättidningen The Athletic har sett bild- och videobevis på att Manchester United-stjärnan dagen innan hade festat på en pub i nordirländska Belfast.

"Marcus har tagit ansvar för sina handlingar", skrev klubben i ett uttalande på måndagen och uppgav att saken hanterats som ett internt disciplinärende.

Satte ledningsmålet

När det vankades bortamatch mot Wolverhampton i ligan på torsdagskvällen var 26-åringen tillbaka i startelvan och då slog han till direkt. Redan i den femte minuten placerade Rashford in ledningsmålet, framspelad av dansken Rasmus Højlund.

I den 22:e minuten utökade Manchester United, som är fortsatt utan den svenske landslagsbacken Victor Nilsson Lindelöf. Ytterbacken Luke Shaw slog ett lågt inlägg mot första stolpen och där lyckades Højlund få en fot på bollen fram till 2–0 bakom José Sá i Wolverhamptons mål.

Hemmalaget kunde reducera på straff i den 71:a minuten genom Pablo Sarabia, men blott fyra minuter senare nickade Scott McTominay in 3–1 på hörna.

Avgjorde i 97:e minuten

Avslutningen blev minst sagt dramatiskt. Med fem minuter kvar av ordinarie tid reducerade Max Kilman återigen för Wolverhampton och på tilläggstid var kvitteringen ett faktum när Pedro Neto satte 3–3 på en kontring.

Matchen avgjord? Icke. I den 97:e spelminuten svarade den 18-årige talangen Kobbie Mainoo för en dribblingsräd och placerade in segermålet för tabellsjuan Manchester United.

West Ham och Bournemouth spelade 1–1 i torsdagskvällens andra Premier League-match.