Rasmus Højlund, Alejandro Garnacho och Kobbie Mainoo firar efter Garnachos 2–0-mål. - Foto: Martin Rickett/AP/TT

Man United vann igen – Lindelöf gjorde comeback

Veckans andra ligamatch. Veckans andra vinst. Manchester United, med Victor Nilsson Lindelöf tillbaka efter skada, städade av West Ham med 3–0.

Med vind i seglen efter det sena vinstmålet mot Wolverhampton tidigare i veckan tog Manchester United sig an West Ham hemma på Old Trafford.

En match där Rasmus Højlund gav hemmalaget ledningen. Den danske anfallaren, som har kommit i gång med målskyttet i ligan, placerade distinkt in ett ledningsmål. I början av den andra halvleken utökades sedan ledningen av Alejandro Garnacho vars skott styrdes in och ställde målvakten Lukasz Fabianski.

Garnacho satte sedan 3–0 efter en snabb omställning i slutet av matchen. Ett mål som blev matchens sista.

En skön seger för United. Men potentiellt smolk i glädjebägaren var att nyckelspelaren Lisandro Martinez, som nyligen gjorde comeback efter långtidsskada, tvingades utgå. Han ersattes av Raphael Varane.

I den 87:e minuten byttes Victor Nilsson Lindelöf in och gjorde därmed comeback. Den svenske landslagskaptenen har varit borta på grund av en skada sedan i början av december.

I en annan del av landet gick Chelsea på ännu en tung mina. På bortaplan vann Wolverhampton med 4–2.

Matchen mellan Bournemouth och Nottingham Forest slutade 1–1. Anthony Elanga spelade 78 minuter för Forest.