Kristoffer Olsson hyllas av Midtjylland.
Kristoffer Olsson hyllas av Midtjylland. - Foto: Claus Fisker/Ritzau/TT

Supporter: Tänker bara på att Olsson ska bli frisk

I danska staden Herning ägnar FC Midtjyllands supportrar sina tankar åt Sveriges landslagsmittfältare Kristoffer Olssons hälsotillstånd. Fotbollen är just nu av sekundär betydelse. Man tänker bara på att han ska bli frisk, säger supportern Klasse till TT.


Inför toppmötet hemma mot FC Köpenhamn valde FC Midtjyllands supportrar att fokusera på att visa sin uppskattning för sjukdomsdrabbade Kristoffer Olsson.

Innan matchen pratade TT med några av supportrarna utanför lagets hemmaplan MCH Arena i Herning, Jylland. Det råder ingen tvekan om Olssons popularitet hos klubbens supporterskara.

— Han är en av de viktigaste spelarna vi har, en mittfältare som håller laget samman. En kanongo spelare och människa, vi är riktigt glada för honom, säger supportern Tobias.

Under fredagen kom besked om att läkarna ser "små förbättringar" i Kristoffer Olssons hälsotillstånd.

"Kristoffer är fortfarande omgiven av sin närmaste familj och delar av FC Midtjyllands personal, och behandlas av specialister på området", skriver klubben i ett pressmeddelande.

Den danska klubbens supportrar hoppas först och främst på att människan Kristoffer Olsson ska tillfriskna.

— Det viktiga är att läget fortsätter stabiliseras. Man tänker bara på att han ska bli frisk, inte på när han ska kunna spela fotboll igen, säger Klasse.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!