Onsdag 22 Sep
Stockholm

Silvas makeover

Wanderlei "The Axe Murderer" Silva har genomgått en plastikoperation.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

UFC-fightern och Pride-veteranen, Wanderlei Silva, är känd för att ge allt både på träning och match. Den här förmågan, och viljan, att blocka smällar med huvudet har lett till att brassens ansikte genom åren förvandlats till något som på sistone bäst kan liknas vid en knölig potatis.

Något som visserligen inte gjort att fansen älskar hans uppoffrande och aggressiva stil mindre, men som tydligen stört "yxmördaren" själv.

Efter Silvas senaste fight, en jämn och underhållande match mot Rich Franklin på UFC 99, bestämde sig Silva att det var dags att ta en längre paus för att vila sitt huvud och sin kropp.

I dagarna har det dykt upp bilder på en modifierad Wanderlei Silva på internet. Om han ser bättre eller sämre är svårt att säga, men annorlunda är det. Källor nära Wanderlei Silva har bekräftat för MMAMania att brassen genomgått en plastikoperation, eller en “medical procedure”, för att vara exakt. Sajten skriver också att Silva väntas göra ett officiellt uttalande på sin hemsida inom kort.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela