Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han vill stoppa Fedor

Sport | 01/09/2009 15:58

Brett Rogers: "Fedor har aldrig känt den kraft han kommer att få känna mot mig"

Brett Rogers är obesegrad och knockade sin förre motståndare, den före detta UFC-mästaren Andrei Arlovski, efter 22 sekunder i den första ronden. Trots det är det inte många som tror på honom inför hans kommande fight.

Anledningen är att han ska möta en av världens absolut främsta MMA-fighters, Fedor Emelianenko.

– Jag är redo för Fedor. Jag känner att jag är en annorlunda fighter för honom – han har aldrig känt den kraft han kommer att få känna mot mig. Det kommer definitivt bli en rolig match. Han är talangfull, men jag är bra på samma saker som han är bra på och det kommer bara att handla om vem som är hungrigast på att vinna, säger Rogers till Sports Radio Interviews.

Rogers är också på det klara med vad han ska akta sig för i fighten med Fedor.

–När han får topposition så är han bra på att kontrollera sina motståndare. Så jag har försökt att träna med killar som kan härma hans stil. Och om han tror att han kan kontrollera mig på det sättet så tror han fel. Jag kommer definitivt att ta mig därifrån om jag hamnar i fara och förhoppningsvis ta mig upp till stående och avsluta honom där.

Hela intervjun med Brett Rogers kan ni lyssna på här.

Skrivet av: