Torsdag 6 Maj
Stockholm

Bobby Danger mot Acacio

Tufft brasilianskt motstånd väntar den svenske MMA-fightern.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I dag blev det klart att Bobby ”Danger” Rehman möter Pride-veteranen, Daniel Acacio, på Superior Challenge 4, som går den 31 oktober på Fryshuset i Stockholm.

– Jag är glad över att få möta en motståndare i världsklass. Han kommer från det välkända Chute Box-teamet, som är kända för sin farliga strikeing, säger Bobby “Danger” Rehman till Nyheter24.

Vad är din gameplan?

– Jag har studerat en del av Acacios tidigare matcher och det finns några luckor i hans game som jag avser att utnyttja. Den här fighten kommer att utspela sig till stora delar ståendes. Någon kommer att bli knockad hårt!

Den 32-årige Acacio är en veteran inom MMA och har under sin karriär vunnit 18 matcher och förlorat 8. Kända namn som brassen mött, och förlorat mot, är bland annat japanen Akihiro Gono och UFC-fightern Rousimar Palhares.

Acacio har också mött den svenske fightern, och Nyheter24-bloggaren, Tor Troéng, i en match som brassen vann på domslut.

Senast Bobby Danger gick match var på Superior Challenge 2, då han vann mot Christophe Daffreville via enhälligt domslut.

Fighten kommer att gå i minus 91 kilo.

Matcher med Daniel Acacio kan ni se här.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela