Rossi nära ny titel

Den regerande roadracingvärldsmästaren Valentino Rossi är bara en poäng från att ta sin åttonde GP-titel. Italienaren vann GP-loppet i Indianapolis, som flaggades av redan efter 20 varv på grund av ovädret i spåren av orkanen Ike. (TT)


Den regerande roadracingvärldsmästaren Valentino Rossi är nu bara en poäng från att ta sin åttonde GP-titel. Italienaren vann GP-loppet i Indianapolis, som flaggades av redan efter 20 varv på grund av ovädret i spåren av orkanen Ike.

Det var de värsta förhållanden som jag kört i. Jag hade tur som var i ledningen och inte behövde ta några risker. Visst kunde vi ha fortsatt i ytterligare åtta varv, men det flög omkring ölburkar och plastglas och annat så jag tycker att det var rätt att stoppa tävlingen, säger Rossi.

Rossi behöver bara en poäng till i någon av de fyra återstående tävlingarna för att ta en ny mästartitel.

Skrivet av:

Senaste nytt

Chicago släpper Perry: Oacceptabelt uppträdande

1 timme sedan

Klart: De kör stafetten i Östersund

idag 17:30
Anna Magnusson, Linn Persson, Elvira Öberg och Hanna Öberg.

Förbundets oro efter skandalen: "Inte acceptabelt"

idag 17:08
Utredningen efter skandalmatchen mellan Södertälje och Djurgården fortsätter. Samtidigt oroas Svenska ishockeyförbundet över det ökande antalet pyrotekniska incidenter på läktarna. Förbundets tävlingschef Magnus Mårtensson kallar det för "oacceptabelt".

Väderkaos kan försena SHL-match

idag 17:06
SHL-mötet mellan Skellefteå och Färjestad ser ut att bli försenat.

Öbergs miljonsuccé: "En trygghet"

idag 16:22
Prispengarna i skidskyttevärldscupen höjdes med 40 procent till förra säsongen. De svenska stjärnorna körde in miljoner. Pengarna är inte största moroten, men de ger en trygghet, säger Hanna Öberg.

Guide: Allt inför handbolls-VM

idag 15:34
Det svenska handbollslandslaget får vänta på sin VM-premiär till på fredag kväll. Men redan på onsdagen inleds turneringen när världsmästarna från Norge är ett av lagen som spelar. Här är förutsättningarna inför VM, som för första gången avgörs i tre olika länder.