Stockholm

Christian Cage WWE:s nya wrestlare

Förväntningarna är enorma på wrestlerstjärnans comeback. Hans fiender talar redan om "smisk".


Läs mer

Fribrottarvärlden är i gungning. Brottarstjärnan Christian Cage eller Jason Reso som hans riktiga namn är, återvänder till WWE. Wrestlingstjärnan lämnade förbundet 2005 för uppstickaren TNA där den tidigare OS-medaljören Kurt Angle brottas. Efter att Cage vunnit världsmästarbältet i TNA flertalet gånger valde han att inte förlänga sitt kontrakt med förbundet i slutet av förra året. TNA var då en lovande organisation med flera talanger, men missköttes och har fortfarande mediokra tittarsiffror. Som en reaktion på Cage val misshandlades han av fraktionen Main Event Mafia, ledd av just Kurt Angle.

I WWE hade Cage en framgångsrik partner med Edge som är nuvarande regerande World Heavyweight Champion. Samarbetet ledde till nio tag team-mästartitlar. Därfö förvänas det att Cage skulle bokas in i matcher med sin tidigare partner Edge. Förhoppningsvis i en fejd mot antognisterna Bröderna Hardy.

– På tal om Christian så har vi ett långt förflutet ihop. Christian fick smisk av mig i den allra första stegmatchen med tag team. Christian är klok nog att inte lägga sig i mina affärer med Jeff [Matts bror], skriver Matt Hardy i sin blogg.

Istället debuterade Cage på ECW, den minsta showen av WWEs tre tv-program, vilket många ansåg vara en besvikelse för en stjärna av Cage kaliber. Publiken var dock med på noterna och hyllade honom när han gjorde entré på ECW och direkt utmanade den regerande ECW-mästaren Jack Swagger, också kallad All American American.

– Swagger förtjänar inte att vara i en huvudmatch med Cage, han förtjänar inte ens att städa Cages omklädningsrum. Jag har tidigare skrivit att Swagger är nästa stora genombrott, men han är inte redo än och inte med en framtida legend som Christian, skriver Greg BushBleacher Report.

Med Christian på ECW förväntar kabelbolagen att WWE:s tittarsiffror ska lyfta till nya höjder.

Christians comeback:

WWE Tribute to Christian:

Main Event Mafia misshandlar Christian:

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.