Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dagens speltips: Sirius

- 02/03/2009, 08:39 -

Sirius tar revansch!

Välkommen! Marseille räddade en liten del av gårdagens insats men i övrigt var det riktigt svårt att hitta rätt. Jag hade länge spänningen kvar på mitt Europatips då jag valde att halvgardera de fyra första matcherna med 1x i jakten på hög utdelning. Men då valde jag Barcelona, Genoa och Lyon som säkra i stället och dom brände alla tre. Tio rätt gav drygt 1500 kr. Ingen hittade rätt rad.

Tunnare utbud måndag. Sirius blir mitt enda spelval idag. Söker revansch på Vetlanda.

Notera att vi drar igång en ny tipstävling på vårt forum som fokuserar på Champions League. Fina priser står på spel och det kostar ingenting att medverka. Bwin står för prisbordet där du bland annat kan vinna en signerad (brassen Kaká) Milan-tröja.

Missa inte att bli medlem i vårt spelforum på www.spelombudsmannen.com där det bollas många spelvärda idéer dagligen. Signaturen The Coach undervisar och informerar om US Sports och hans speltankar kan nu läsas under egen rubrik i Coach Corner på forumet.

Spelombudsmannen.com har firat 8-årsjubileum i februari 2009 med 13.333 medlemmar! STORT tack till alla läsare och forummedlemmar för flera givande år och vi ska tillsammans se till att bli ännu bättre.

Jörgen Jonsson, spelskribent 96-07 i Sportbladet! Spelombudsmannen - ” the gamblers best friend “

Skrivet av: