1 av 5
- Foto: Scanpix
2 av 5
- Foto: Scanpix
3 av 5
- Foto: Scanpix
4 av 5
- Foto: Scanpix
5 av 5
- Foto: Scanpix

Här är helgens matcher ni inte får missa

Cupfest i Helsinborg, ångest i Stockholm och toppmöte i Neapel - vi har ännu en sporthelg att se fram emot.


... och här ser ni matcherna

Lördag

15.30: Helsingborg - Kalmar visas i TV4.

16.00: Manchester United - Sunderland visas i Viasat Fotboll.

16.00: Djurgården - Timrå visas i Canal Plus Sport.

Söndag

20.40: Napoli - Juventus visas i TV4 Sport.

21.00: Bordeaux - PSG visas i Viasat Fotboll.

Är Helsingborg svensk fotbolls huvudstad? Kommer Hardy Nilsson få sparken? Kommer Beckham-kopian leverera på Old Trafford? Många frågor som vi kommer få svar på i helgens matcher.

Lördag

Helsingborgs IF - Kalmar FF

Regerandre mästarna tillika nykrönta svenska mästarna Helsingborg tar emot Kalmar i svenska cupens final. Japp, du läste rätt; Finalen spelas på Olympia. Lite orättvist kanske men för oss tittare innebär det en fantastisk inramning i en turnering som annars känns ganska... kall.  

Djurgårdens IF - Timrå IK

DIF gör inte en alltför bra säsong. De gör faktiskt en rätt kass säsong. På lördagen spelar de en klassisk måstematch. Timrå är rejält under isen och sannolikheten är stor att antingen Hardy Nilsson eller Per-Erik "Perra" Johnsson får lämna sin tränarpost under säsongen.  

Manchester United - Sunderland

Sebastian Larsson imponerar stort med sitt hårda jobb och sin fina högerfot den här säsongen. I den här omgången får Eskilstunas Beckham testa sina inlägg på "Drömmarnas teater".

Söndag

Napoli - Juventus

Nio matcher, inga förluster och serieledning. Juventus har verkligen lyft sig till årets säsong. Men en bortamatch mot Napoli blir ingen picknick och det känns som att första förlusten kan inkasseras här. Nyheter24 siar - Edinson Cavani avgör, på nick såklart. 

Bordeaux - Paris Saint Germain

För ett par säsonger slogs de i Champions League och vann Ligue 1. Nu slåss Bordeaux i botten. I söndagens kvällsmatch gästas de av laget som har gjort samma resa - men i motsatt riktning. Tips: Håll ögonen på bortalagets Javier Pastore.

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!