Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Johansson spelar i Davis Cup

- 04/03/2009, 15:11 -

Skadan besvärar inte. Thomas Johansson kommer att spela mot Israel i Davis Cup.

När Sverige den kommande helgen möter Israel är det en tunn trupp vi ställer upp med. Robin Söderling är skadad, "Pim-Pim" Johansson nobbas av förbundskaptenen Mats Wilander, Jonas Björkman har lagt av och länge såg det som om Thomas Johansson också skulle tvingas stå över mötet i Baltiska hallen i Malmö. Men enligt eurosport.se är det nu klart att den sistnämnde kommit över sina skadeproblem och därmed kommer ställa upp.

– Foten känns bra efter gårdagens träning och jag tycker att det ser bra ut för mig och alla andra i laget, säger Thomas Johansson.

Det är Johanssons häl som trasslat. Problemen har varit så stora att han genomgick en operation i oktober. Men lagom till den viktiga matchen i helgen har svensken alltså blivit återställd. Att Johansson blir en viktig spelare för Sverige är ett understatement. Med spelare som Daniel Berta, Björn Rehnquist och Robert Lindstedt är det inte direkt några världsettor vi ställer upp med.

Det officiella beskedet om Thomas Johanssons medverkan kommer först under torsdagen.

Skrivet av: