Läkarbesök, Hamrén och linjedomare – här är veckans sporttweets

Nyheter24 listar veckans bästa och mest uppmärksammade tweets från sportens värld.


5. VM-förberedelser

32 landslag världen över förbereder sig för fullt inför sommarens fotbolls-VM. Värdnationen Brasilien låter sina spelare gå igenom läkarundersökningar som inte ser särskilt behagliga ut.

4. Novakovic vs. Assisterande domare

Många inom AIK har synpunkter på de assisterande domarnas insatser i lagets matcher mot Malmö FF. Assisterande tränaren Nebojsa Novakovic är en av dem.

3. Finns det hjärterum finns det stjärterum

Viasats Ola Wenström påpekar att vi faktiskt har en del utrymme i vårt land till människor. Sverige är trots allt Europas till ytan femte största land.

2. Klagomålen mot Erik Hamrén

SBS Discovery TV:s Emir Osmanbegovic jämför landslaget med andra arbetsplatser.

1. Blir Sverige saknade?

Med tanke på hur träningsmatchen mellan Danmark och Sverige såg ut är det nog inte särskilt många som kommer sakna Sverige under fotbolls-VM. Om man nu kan jämföra träningsmatcher med VM-matcher.

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

SHL-stjärna har fått hat och hot efter övergång

Klart: Han tar över som ny tränare i AIK

Markus Åkerblom blir ny huvudtränare för AIK i hockeyallsvenskan och har skrivit på ett kontrakt över två säsonger. Målet är att ta Solnalaget tillbaka till högstaligan SHL.

Hälsan stoppar Kinhult – missar majorn

1 timme sedan
Frida Kinhult har visat fin form på sistone, men nu missar hon veckans majortävling i Texas.

Nadal dominant i comebacken: "Betyder mycket"

1 timme sedan
Rafael Nadal vann övertygande i comebacken. Efter drygt tre månaders skadeuppehåll besegrade han italienaren Flavio Cobolli med 2–0 i set i första omgången av Barcelonas ATP-turnering. Att kunna vara med och tävla betyder mycket, säger han.

Stjärnans OS-plan – revansch i Paris

1 timme sedan
Revansch. Det är vad Jim Gottfridsson tänker på när han pratar om OS i Paris – och handbollsstjärnan anser att känslan är en styrka. Det tror jag talar för oss, säger han.

Klart: Nordiska dueller i Paris-OS

2 timmar sedan
Värdnationen Frankrike valde grupp B. Därmed hamnade Sverige i A – tillsammans med bland andra Norge och Danmark. Paris-OS fylls därmed av nordiska dueller.