Dagens speltips: Bordeaux och Edsbyn

- 21/12/2008, 11:10 -

Välkommen!

Stort grattis till alla er läsare som hakade på lördagens tips! Fina julpengar när Blackburn, Wolverhampton, Inter och Atlético Madrid fixade fyra segrar.

Söndagen lockar också. Jag spelar Edsbyns odds mot Hammarby i bandyn. Bordeaux krossade Monaco borta ifjol och det fina bortaoddset spelas direkt då monegaskerna saknar flera avstängda plus att man dras med skador. Paris SG hakar på i toppstriden via ny hemmaseger. Getafe får en mindre slant.

I övrigt nöjer jag mig med att syna Villarreal mot Barcelona. Notera att hemmalaget brukar kunna störa Bara på Madrigal, hemmaoddset är mycket högt. En liten insats dock då Baras form är grym.

Missa inte att bli medlem i vårt spelforum på www.spelombudsmannen.com där det bollas många spelvärda idéer dagligen. Signaturen The Coach undervisar och informerar om US Sports och hans speltankar kan nu läsas under egen rubrik i Coach Corner på forumet.

Vi har passerat 13.000 medlemmar och spelombudsmannen.com firar 8-årsjubileum i februari 2009! STORT tack till alla läsare och forummedlemmar för flera givande år och vi ska tillsammans se till att bli ännu bättre.

Jörgen Jonsson, spelskribent 96-07 i Sportbladet! Spelombudsmannen – ”the gamblers best friend“.

Skrivet av: