- Foto: TT

Här är anledningen till att Kim Källström inte är slut

Följ experternas diskussion kring Djurgårdens senaste match mot Örebro


I detta utklipp från gårdagens avsnitt av Studio Allsvenskan pratar panelen dels om Djurgårdens storvinst på Tele2 Arena mot Örebro. Det diskuteras kring kritiken mot Kim Källström som har florerat bland olika fotbollstyckare.

Men enligt Henrik Eriksson och Philip De Giorgio så glömmer nog många bort vikten av Kim Källström i laget. Trots att han inte dominerar i poängligan så har många andra i laget höjt sina prestationer och det syns väldigt tydligt i poängproduktionen kring Djurgårdens offensiv.

Ett kvitto på detta är Magnus Erikssons roll i Djurgårdens lagbygge där han nu efter matchen mot Örebro både leder poängligan och skytteliga. Detta har inte skett för 08-klubben sedan 1978 då Tommy "Baloo" Berggren drog det längsta strået. Därför finns det en viss oro att inte Magnus Eriksson blir kvar efter säsongen. 

Hör mer av diskussionen i klippet ovan.

/
/
Dif
/
/
/
/
AIK
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har Kim Källström mycket kvar att ge?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Landslagskompisarna: "Vi ska visa support"

Stjärnor i Argentina misstänks för våldtäkt

3 timmar sedan
Fyra spelare i Vélez Sarsfield i den argentinska förstaligan har gripits efter misstankar om att de våldtagit en kvinnlig sportjournalist på ett hotellrum i början av mars.

Svensk storseger mot Skottland

idag 01:46
Det börjar arta sig för de svenska curlingdamerna i VM i Kanada, efter en svag start.

Karlskoga inledde med skrällseger

igår 23:01
Karlskoga fixade en skräll när man vann den första kvartsfinalen mot Södertälje i bäst av sju, i det hockeyallsvenska slutspelet. Theodor Pistek satte avgörande 2–1 i den första förlängningsperioden genom att smälla in segermålet i numerärt överläge.

Luleå till SM-kvart efter förlängningsrysare

igår 22:08
Örebros säsong är över. Luleås fortsätter in i SM-kvartsfinalerna. Juhani Tyrväinen höftade in det avgörande 1–0-målet i förlängningen av den tredje och avgörande åttondelsfinalen. Nu väntar SHL-tvåan Växjö.

Messi skadad – står över landskamper

igår 21:50
Storstjärnan Lionel Messi kommer inte till spel i Argentinas kommande landskamper i USA, meddelar det argentinska fotbollsförbundet.