Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paralympicsstjärnan vann årets bästa utklädnad – Se bilderna här

- 01/11/2017, 16:30 -

Paralympicsskidåkaren och fotbollsspelaren Josh Sundquist använder sitt handicap på ett kreativt sätt när det kommer till utklädnad.

Josh Sundquist som åker skidor och spelar fotboll på professionell nivå till vardags, trots att han redan vid nio års ålder var han tvungen att amputera sitt ben på grund av cancer. Josh Sundquist har även en begåvning när det kommer till att klä ut sig på halloween.

Klädde ut sig till en Disney-karaktär 

Inför halloween i år så har Josh Sundquist valt att klä ut sig till tigern i Nalle Puh och tidigare år har han varit utklädd som en bordsfotboll-spelare, lampa, Lumière från skönheten och odjuret och en rosa flamingo.

– Jag började göra kostymerna för sju år sedan för att få mina kompisar att skratta på halloween-festerna, säger Josh Sundquist till Huffpost UK och fortsätter.

– Det är därför jag fortfarande gör dem, det är bara så att senaste tiden har internet gjort dessa fester mycket större.

Läs även: Här är anledningen till varför vi firar halloween

Ska du klä ut dig på halloween?