Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

HeatoN om Fångarna på fortet: "Mycket jobbigare än det ser ut"

- 25/02/2016, 17:45 -
HeatoN kör hårt!
1 av 4

HeatoN kör hårt!

Instagram

Det var jobbigare än han trodde.
2 av 4

Det var jobbigare än han trodde.

Fragbite

HeatoN.
3 av 4

HeatoN.

Fragbite

HeatoN.
4 av 4

HeatoN.

Fragbite

Nu är det Emil "HeatoN" Christensens tur att vara med i Fångarna på fortet. Men det är jobbigare än man tror, i alla fall om man får tro CS-legendaren.

På fredagen är det dags för Counter-Strike-legendaren Emil "HeatoN" Christensen att vara med i Fångarna på fortet, något han drömt om länge.

Det var riktigt kul faktiskt, det var ju en barndomsdröm man haft och alltid fantiserat om när man var yngre. Undrat hur det var att stå där och göra allt själv. Det var fantastiskt, säger han till Fragbite.

Men det var också betydligt jobbigare än vad han hade trott.

Jag var ju förkyld när jag var där också. Det var jobbigt faktiskt, riktigt jobbigt, men riktigt kul! Jag ska faktiskt säga att det är bra mycket jobbigare än det ser ut. Man sitter hemma och bara "orkar de ingenting eller vad håller de på med?", sen kommer man dit själv och så är det inte så jävla lätt. Men kul var det, säger han i intervjun.

På frågan om vilken spelare ur sin klan NiP som han hade tagit med har han en klar favorit.

– Jag måste svara Friberg på den, han hade ju vunnit åt oss. Friberg är — i alla fall enligt honom själv — bäst i världen på allt. Så han åker på den. Det blir lite upp till bevis för honom. GeT_RiGhT såg ju sådär ut på Wipeout, så vi skippar honom.

Bildkälla: Fragbite

Läs intervjun i sin helhet på här och se programmet i TV4 på fredag den 26 februari klockan 20:00.