Det var jobbigare än han trodde.
1 av 3
Det var jobbigare än han trodde. - Foto: Fragbite
HeatoN.
2 av 3
HeatoN. - Foto: Fragbite
HeatoN.
3 av 3
HeatoN. - Foto: Fragbite

HeatoN om Fångarna på fortet: "Mycket jobbigare än det ser ut"

Nu är det Emil "HeatoN" Christensens tur att vara med i Fångarna på fortet. Men det är jobbigare än man tror, i alla fall om man får tro CS-legendaren.


På fredagen är det dags för Counter-Strike-legendaren Emil "HeatoN" Christensen att vara med i Fångarna på fortet, något han drömt om länge.

Det var riktigt kul faktiskt, det var ju en barndomsdröm man haft och alltid fantiserat om när man var yngre. Undrat hur det var att stå där och göra allt själv. Det var fantastiskt, säger han till Fragbite.

Men det var också betydligt jobbigare än vad han hade trott.

Jag var ju förkyld när jag var där också. Det var jobbigt faktiskt, riktigt jobbigt, men riktigt kul! Jag ska faktiskt säga att det är bra mycket jobbigare än det ser ut. Man sitter hemma och bara "orkar de ingenting eller vad håller de på med?", sen kommer man dit själv och så är det inte så jävla lätt. Men kul var det, säger han i intervjun.

På frågan om vilken spelare ur sin klan NiP som han hade tagit med har han en klar favorit.

– Jag måste svara Friberg på den, han hade ju vunnit åt oss. Friberg är — i alla fall enligt honom själv — bäst i världen på allt. Så han åker på den. Det blir lite upp till bevis för honom. GeT_RiGhT såg ju sådär ut på Wipeout, så vi skippar honom.

Bildkälla: Fragbite

Läs intervjun i sin helhet på här och se programmet i TV4 på fredag den 26 februari klockan 20:00.

/
/
/
/
Heja HeatoN?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ska hyllas på slutsåld kamp: "Varför bryr de sig?"

Hård kritik mot Ronaldo efter gest

2 timmar sedan
Cristiano Ronaldo har mött hårdkritik efter att ha gjort en till synes obscen gest efter att hans al-Nassr vunnit mot al-Shabab med 3–2.

Emil Forsberg mållös i USA-debuten

2 timmar sedan
Emil Forsberg blev mållös i sin första match och säsongsstarten i MLS för New York Red Bull som mötte Nashville i en match som slutade 0–0 natten mot måndagen.

Jakobsen tog stark femteplats

igår 22:58
Kristoffer Jakobsen gjorde sin sjätte bästa världscuptävling i slalom i karriären då han kom femma i världscuptävlingen i Palisades Tahoe i Kalifornien.

Forsberg från start i New York-debuten

igår 22:32
Emil Forsberg tar plats i New York Red Bulls första laguppställning för säsongen i MLS. På sin vanliga plats på vänstermittfältet och med nummer 10 på ryggen.

Klar svensk förlust i basketkvalet

igår 21:02
Sverige förlorade den andra matchen i EM-kvalet i basket. Montenegro vann på hemmaplan i Podgorica med 95–70.