Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
768
reaktioner idag

Tävling! Bäst CS-klipp vinner biljetter till Dreamhack Malmö

Vi har fått möjlighet att tävla ut lite biljetter till Dreamhack i Malmö. Allt du behöver göra för att vara med är att skicka in ditt bästa CS-klipp.

Dreamhack!

I Malmö 16-17 april.

Vi på Nyheter24 har fått möjlighet att tävla ut sex 2-dagarspass till Dreamhack Malmö 16-17 april bara för att våra läsare är så jäkla awesome, och vad passar då bättre än en videotävling?

Det är inte svårt att vara med i tävlingen. Allt du behöver göra är att ladda upp ditt CS-klipp här nedanför.

Du behöver inte vara bäst i världen och det behöver inte vara snyggt som fan.

Vi kommer att välja ut de roligaste, skickligaste och galnaste klippen vi får in och sen kommer ni, the people, får rösta på de ni tycker ska vinna.

Bildkälla

Tre vinnare kommer att få två 2-dagarspass var.

Så sitter du inne på något klipp du tycker att vi borde se, ladda upp det här med ditt namn och kontaktuppgifter, eller skicka det direkt till oss på Facebook.

Lycka till!


Ska du till Dreamhack?

Mer:

9 jobbiga grejer du känner igen om du varit på internet-café
/plugin/comments/28090/28090?ESI=1&url=sport/e-sport/832452-1-tavling-vinn-biljetter-till-dreamhack-malmo&agg_url=/sport/e-sport/&agg_url=/sport/e-sport/&admin_view=0&size=728&mobile=0&device=12&ab=32&row=2&col=2&pos=2&
KOMMENTARER
Nyheter24 ansvarar inte för innehållet i kommentarerna!