Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

CS-stjärnan livestreamar från sin mobil i 24 timmar: "Allt kan hända"

- 09/06/2016, 16:03 -
GeT_RiGhT bjuder in er alla i sin mobil.
1 av 4

GeT_RiGhT bjuder in er alla i sin mobil.

Christopher Alesund.
2 av 4

Christopher Alesund.

Hans vanliga Twitch-stream.
3 av 4

Hans vanliga Twitch-stream.

Motorola.
4 av 4

Motorola.

NiP:s storstjärna Christopher Alesund ska testa något nytt. Tillsammans med Lenovo ska han testa stream i 24 timmar på Twitch – på mobilen.

Ninjas In Pyjamas stora stjärna Christopher "GeT_RiGhT" Alesund blev utmanad till ett experiment av Motorola. Han ska stream ett helt dygn – i sin mobil.

Hur funkar det tänker du? Ja, det undrade vi också. Det du kommer se på streamen är alltså hans mobilskärm och allt han gör i mobilen.

Du kommer kunna se vad han sms:ar, Instagramar, Twittrar och ringer – under ett helt dygn – med start i morgon fredag 10 juni klockan 18:00.

Och Alesund är själv nyfiken på hur det kommer gå.

Skulle vi streama min mobil i 24 timmar kan jag tänka mig att det kommer bli lite trist. Kommer du bjuda på något speciellt? Kommer du Facetimea med HeatoN?

– Haha nja, jag pratar ändå med lagkamrater och så i telefonen dagligen så det blir väl som vilken person som helst, förutom det faktum att jag är ett Counter-Strike-proffs. Man kommer kunna se när jag Instagramar, skriver sms och lyssnar på musik, säger Alesund till Nyheter24.

Kommer man kunna höra vad ni säger och så under samtal?

– Helt ärligt vet jag inte, jag tror det. Som jag förstår det ska allt sändas. Det kan hända precis vad som helst. Det har aldrig gjorts förut så jag tror att det blir väldigt kul, säger han.

Det kan hända vad som helst och streamen kan du följa här med start 18:00 fredag 10 juni och 24 timmar framåt.

Hade du velat se GeT_RiGhT Facetimea med HeatoN?