Lea "LEgendaryLea" May är en av de som "drabbades" av trollet .
Lea "LEgendaryLea" May är en av de som "drabbades" av trollet . - Foto: Twitter/Youtube

Twitch-trollet fejkade donationer – nu måste han pröjsa 400 000 kronor

Han var kung för en kväll, men tänkte ångra sina donationer. Men det får han inte för betaltjänsten Paypal, som nu tvingar honom att betala.


Att streamers får fläskiga donationer på Twitch är inte ovanligt. Så när användaren "iNexus_Ninja" började slänga pengar till höger och vänster var det först ingen som misstänkte något fuffens.

iNexus_Ninja donerade en kväll i omgångar nästan 100 000 kronor bara till streamingprofilen LegendaryLea.

– What in the dickens are you doing to me? utbrast hon med glädje i streamen.

Men allt stod inte rätt till.

iNexus_Ninja visade sig vara en 18-åring från Australien vid namn Anthony Archer, som hade lånat sina föräldrars kreditkort och hade inga planer på att göra utbetalningarna. Utan i stället tänkte han ångra dem via betaltjänsten PayPal, skriver TheNextWeb.

Men PayPal tillåter nu inte Archer att ångra betalningarna, då den funktionen är till för att få tillbaka sina pengar om man blir lurad. Inte för att låtsas vara en tät snubbe en kväll.

Och detta blir riktigt jobbigt för Archer. Han donerade nämligen till fler än Lea den kvällen, och totalt är han nu skyldig lite drygt 400 000 kronor till betaltjänsten.

En annan som nog ångrade sitt spelade var den här killen som förlorade 750 000 i CS:

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sett en fet donation på Twitch?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

2 timmar sedan

Stark högt upp i Texas

3 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?