Kille klagade på sin uppkoppling – här är Telias klockrena svar

- 20/08/2016, 14:09 -
1 av 3

2 av 3

3 av 3

Tydligen satt personen på landet och spelade CS:GO, han var riktigt nära att bli Global men det struntade John på Telias kundtjänst totalt i.

Alla har nog någon gång klagat på sin uppkoppling, och det värsta som finns är när du inte får någon som alls förståelse. Men den här killen som satt och spelade CS:GO kunde inte undvika att gilla JohnTelias kundtjänsts svar när han skickade iväg ett något argt meddelade till Telia.

Det var på Facebook som Jolan Svensson, 18, skrev till Telia att hans internet gick väldigt segt och att de även pratat med Telia som meddelat att de skulle lösa ärendet.

Och nu var det ju så att Jolan inte bara skulle surfa på nätet, han höll nämligen på att spela sitt favoritspel Counter-Strike Global Offensive och hade nu blivit bannad från spelet på grund av att internet hade varit för långsamt.

På inlägget skrev en person att Telia skulle visa mer respekt då han försökte nå Global (högsta ranken inom spelet).


Bildkälla: Facebook


John som arbetade på Telias kundtjänst gav då ett underbart svar. Han tyckte inte det var något att bråka om då det bara handlade om att bli Global, han tyckte Jolan kunde återkomma när de satt i en ESL-final, vilket är en stor turnering inom E-sport.

Jolan tog som tur var Johns svar på ett bra sätt och blev till och med så sugen att han själv ville spela med honom.

Och internetuppkopplingen? Ja, den blev bättre. Telia skrev inte bara den klockrena kommentaren utan hjälpte även Jolan med sitt internet.

– Det var ett roligt svar men jag fick hjälp också. Nu funkar allting kanon, säger Jolan till Nyheter24.


Bildkälla: Facebook