Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Valve kan inte förklara Olofmeisters sjuka miss: "Skotten träffade"

- 25/08/2016, 11:57 -
"Fuck this game!"

"Fuck this game!"

En av världens bästa Counter-Strike-spelare, Olof "Olofmeister" Kajbjer råkade ut för något underligt på sin stream. Och spelets grundare kan inte förklara vad som hände.

Fnatics stora stjärna Olof "Olofmeister" Kajbjer råkade ut för ett riktigt skit-spels-moment när han satt och spelade Counter-Strike med sina vänner.

Han tycks skjuta flera skott i huvudet på motspelaren, som däremot inte blir träffad av något, och skjuter honom i stället.

– Fuck this game! utbrister Kajbjer.

Efter att händelsen hamnat på Reddits CS:GO-forum svarade en Valve-anställd på kritiken som uppstod mot "skitspelet" Counter-Strike. Men han kan inte förklara det.

– Olof sköt fyra eller fem skott. Det första går precis till vänster om huvudet, men resten ser ut att träffa. Tyvärr finns det inte tillräckligt mycket kod i demos för att vi ta reda på om det är hitreg, ett problem med kompressionslagg eller FaceIT:s server som orsakade problemet, skriver han.

– M4A4:ans andra till fjärde skott går ganska rakt, siktet var rakt på och han stod ganska nära, avslutar han.

Kort och gott: shit happens när du spelar CS:GO. Man får försöka se det som en charmig del av spelet.

Du kan även läsa vad Anton Lundgren tycker om Tommy Söderströms uttalande om att E-sport inte är en riktig sport.

Vill du ha mer nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!