NiP-stjärnan GeT_RiGhT stod för helgens absolut galnaste frag

- 31/10/2016, 10:51
Den där fragen skojar man inte bort...
1 av 2

Den där fragen skojar man inte bort...

Christopher Alesund.
2 av 2

Christopher Alesund.

I helgen spelades ESL Pro League i Brasilien, och i semifinalen stod den svenska stjärnan Christopher "GeT_RiGhT" Alesund för helgens grymmaste frag.

I helgen var Brasilien värdland för ESL Pro League-finalerna, och "hemmalaget" SK Gaming var favoriter till att vinna framför hemmapubliken.

I semifinalen var de dock tvungna att besegra det svenska storlaget NiP, och bäst av tre-mötet började på NiP:s karta Nuke.

NiP lyckades ta 7 rundor som T på den CT-sidade kartan, och när de bytte sida kunde svenskarna bjuda på sitt ökända Nuke-försvar.

Christopher "GeT_RiGhT" Alesund håller yard på Nuke, och stod för en av helgens absolut galnaste frags mot brassen Fernando "fer" Alvarenga.

Kolla här:

NiP kunde vinna Nuke med 16-10, men på de två efterföljande kartorna skulle SK Gaming visa sig för starka. Brassarna vann den andra kartan, Overpass, med 16-7 och även den tredje kartan, Cobblestone, med 16-10, och tog sig därmed till final inför hemmapubliken.

I finalen ställdes SK mot amerikanska Cloud9, med efter tre rafflande kartor stod underdogen Cloud9 som segrare av ESL Pro Leauge Season 4. Mer om matchen kan du läsa här.

Och du har väl inte missat Valves halloween-bus i CS:GO?

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Tanka vår sköna app.

Är NiP Sveriges bästa lag just nu?