Här är den grymma CS-filmen med det allra bästa från IEM Oakland

Äntligen stod ett svenskt lag högst upp på pallen när NiP gick och vann IEM Oakland. Här har Victor "viRRE" Ehn samlat det bästa från turneringen.


IEM Oakland är över och svenska NiP tog hem segern. Nu har svenske Victor "viRRE" Ehn gjort en grym fragfilm från turneringen, där han samlat det allra, allra bästa.

Vilken sekvens i filmen tycker du själv är bäst?

– Jag skulle nog säga Karrigans autosniper noscope-clutch eller f0rest 4k. När kommentatorerna hypar upp ett frag blir det alltid roligare att redigera, säger han till Nyheter24.

Vilket event tycker du har varit roligast att göra film av?

– Majors är absolut roligast att redigera, till exempel ESL Cologne. Mycket publik som jublar när det sker snygga plays från spelarna, samt när kommentatorerna tänder till, säger Ehn.

Se filmen i spelare ovanför.

Vill du se mer av Ehns verk kan du kolla in hans Youtube, Facebook eller Twitter.

En annan riktigt galen frag från IEM Oakland är ju TACOs ace mot FaZe, som du bara måste se här.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tyckte du att filmen var grym?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

2 timmar sedan

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

3 timmar sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

3 timmar sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

igår 20:40
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

igår 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.