Du kan aldrig någonsin gissa hur mycket HeatoN:s klockor kostar

- 06/03/2017, 12:41 -

"Mästarnas mästare"-stjärnan Emil "HeatoN" Christensen har nyligen förlovat sig. Nu kan Nyheter24 avslöja att klockan på bilden är värd många rödingar...

Den legendariske e-sportstjärnan Emil "HeatoN" Christensen är bland annat känd för att ha grundat e-sportsorganisationen (eller laget om vi chillar lite) NiP – och är nu aktuell i SVT-serien "Mästarnas mästare". För drygt två veckor sedan friade han till sin flickvän som glatt sa ja, vilket stjärnan skrev på sin Instagram.

Bilden kan inte visas :(

Grattis till er båda! Men ser ni klockan? Nu kan Nyheter24 avslöja att det ser ut som en klocka vid namn "Patek Philippe Nautilus Chronograph" i färgen roséguld. Och värdet på den?


Chrono24

Den går att köpa för den saftiga summan 638 917 kronor om man skulle vara sugen. Frågan är om han la mer på sin klocka än på förlovningsringen?

Det här är inte enda klockan som HeatoN flashat med på sin Insta. Kolla på den här då som han håller den framför BMW-ratten:

Bilden kan inte visas :(

Det verkar som e-sportsprofilen har en grej för färgen roséguld – vilket kan vara bra om ni tänkt köpa en bröllopsgåva i framtiden. Hur som helst så ser det här ut som en "Audemars Piguet Royal Oak Offshore Chronograph".


Chrono24

Just nu hittar vi en annons för en begagnad version av klockan som ändå har en fet prislapp – 349 792 kronor.

Sammanlagt kan vi då komma fram till att de båda klockarna har ett gemensamt värde på minst 988 709 kronor. Sannolikt köptes den andra klockan för en dyrare prislapp än så. Det handlar om två klockor som har ett värde av runt miljonen.

Det betyder att HeatoN klår prins Daniel när det kommer till värdet på deras klockor. Minns ni hur mycket hans klocka var värd? Kolla här.

Och på tal om klockor – minns ni att Stefan Löfven påstods ha en klocka värd 275 000 kronor? Här är sanningen bakom den historien.

Läs också en krönika om hatet som e-sportvärlden fick möta efter att det stod klart att HeatoN var klar för "Mästarnas mästare".

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Skulle du vilja äga klockorna?