Onsdag 6 Jul
Stockholm

Guardiola vill ha Zlatan

Enligt Gazzetta dello Sport erbjuder Barca Eto'o plus 30 miljoner euro för Ibra.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Mitt under stundande svenska landslagssamling kommer rapporter som tar Zlatan Ibrahimovic än närmare en flytt till Spanien. Enligt italienska Gazzetta dello Sport har Barcelonas tränare Pep Guardiola pratat med klubbens president Joan Laporta och meddelat att han vill ha Zlatan i sitt lag.

Inters president Massimo Moratti har tidigare sagt att om Zlatan ska säljas är en prislapp på omkring 70 miljoner euro, cirka 760 miljoner kronor, rimlig. Barcelona verkar inte vara villiga att betala en sådan enorm summa, men kompenserar det med att slänga in en målskytt från Champions League-finalen i priset. Samuel Eto'o plus 30 miljoner euro, omkring 325 miljoner kronor, är vad katalanerna erbjuder.

Barcelona i allmänhet, Guardiola i synnerhet, har sedan en tid velat göra sig av med 28-årige Eto'o trots dennes pålitliga målskytte. Zlatan i sin tur har öppet förklarat att han börjar bli sugen på att byta miljö och att Spanien i så fall skulle passa honom bäst. Ett klubbyte mellan dessa två och lite fickpengar till Inter kanske är vad alla parter skulle vara nöjda med.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.