Guardiola vill ha Zlatan

Enligt Gazzetta dello Sport erbjuder Barca Eto'o plus 30 miljoner euro för Ibra.


Mitt under stundande svenska landslagssamling kommer rapporter som tar Zlatan Ibrahimovic än närmare en flytt till Spanien. Enligt italienska Gazzetta dello Sport har Barcelonas tränare Pep Guardiola pratat med klubbens president Joan Laporta och meddelat att han vill ha Zlatan i sitt lag.

Inters president Massimo Moratti har tidigare sagt att om Zlatan ska säljas är en prislapp på omkring 70 miljoner euro, cirka 760 miljoner kronor, rimlig. Barcelona verkar inte vara villiga att betala en sådan enorm summa, men kompenserar det med att slänga in en målskytt från Champions League-finalen i priset. Samuel Eto'o plus 30 miljoner euro, omkring 325 miljoner kronor, är vad katalanerna erbjuder.

Barcelona i allmänhet, Guardiola i synnerhet, har sedan en tid velat göra sig av med 28-årige Eto'o trots dennes pålitliga målskytte. Zlatan i sin tur har öppet förklarat att han börjar bli sugen på att byta miljö och att Spanien i så fall skulle passa honom bäst. Ett klubbyte mellan dessa två och lite fickpengar till Inter kanske är vad alla parter skulle vara nöjda med.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över – PSG vann klart

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

1 timme sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

1 timme sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

2 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.