Serbiens fula spel mot Sverige

Serbiens desperata försök att stoppa svenskarna lyckades inte.

Tvåmålsskytten Marcus Berg blev trampad i ansiktet i första halvlek. Och efter cirka 65 minuters spel blev Nikola Petkovic utvisad efter att med armbågen tryckt till Ola Toivonen, som gjorde det underbara chippmålet i första halvlek.

Det har varit allt annat än en mysig vänskapsmatch. Serbien tog till alla medel för att stoppa Sverige. Men de lyckades inte.

U21 landslaget vann med 3-1 mot Serbien. Anfallsduon Marcus Berg och Ola Toivonen låg bakom samtliga mål i 3-1-segern.

Dyrköpt seger

Nu gäller det dock för U21-killarna att ladda om för en ny rysare. Redan på fredag är det dags för semifinal i Göteborg. Där får Jörgen Lennartsson klara sig utan både Wernbloom och Bajrami som är avstängda efter att ha dragit på sig varningar. Ett tungt avbräck då duon varit tongivande i gruppspelet.

I semin väntar ett starkt engelskt lag som vann sin grupp före Tyskland, Spanien och Finland. England jagar dessutom sin första EM-titeln sedan 1984.