Stockholm

Bajenstjärna i Eriksbergs reservlag?

Sebastian Castro-Tello misstänks för gästspel längst ner i seriesystemet.


Läs mer

Hammarbys Sebastian Castro-Tello misstänks ha hoppat in och spelat en officiell reservlagsmatch med sina gamla kompisar i Botkyrkaklubben Eriksbergs BK.

När Eriksberg, den 16 augusti i år, mötte FC Stockholm City i Stockholms reservlagsserie 4D, var det en spelare i långbyxor och mössa och med nummer 2 på ryggen som dominerade fullständigt. Efter matchen, som Eriksberg vann med 3-2 efter två mål av nämnde nummer 2, lämnade FC Stockholm City in en protest till Stockholms fotbollförbund.

Enligt det officiella matchprotokollet hette dock spelaren med tvåan på ryggen inte Castro-Tello, utan något helt annat. Protesten avslogs därför. Men FC Stockholms City tänker överklaga beslutet.

–Vi såg ju att det var Castro-Tello fast han hade mössa och tjock tröja med luva och långbyxor. Medspelarna ropade ju dessutom Sebastian och Castro till honom, säger klubbens ordförande Farhad Daneshvar till DN.

Sebastian Castro-Tello själv förnekar att han skulle ha spelat matchen.

– Jag har hört att man tror det, men det var inte jag, säger Castro-Tello till DN.

Enligt Hammarbys presschef Urban Rybrink tränade Castro-Tello med Hammarby till och med klockan 13.30 den 16 augusti. Matchen mellan Eriksberg och Stockholm City, på Gubbängens BP, började klockan 14.00.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.