Lördag 2 Jul
Stockholm

Obolo diskuterar nytt kontrakt

Ivan Obolo kan vara på väg att förlänga sitt kontrakt med AIK.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Anfallsspelaren Ivan Obolo är AIK:s mest stabila spelare under klubbens svajiga säsong. Tidigare har det ryktats att tyska klubbar skulle vara intresserade av Obolo, men rådgivaren Terje Liveröd avslöjar att det nästan inte finns något intresse för argentinaren.

– En europeisk klubb har visat intresse. Men annars har det varit tyst. Det största problemet handlar om att han inte gjort tillräckligt många mål. Så enkelt är det. Han har lidit av att det varit så stora omväxlingar i AIK. Nu kan han bara hoppas på att det blir bättre med nya tränarna, säger Liveröd, enligt Fotbolldirekt.

Liveröd berättar också att möjligheten finns att Obolo förlänger sitt kontrakt med AIK.

– Han kan tänka sig att förlänga sitt kontrakt. När han kommer tillbaka ska han och jag diskutera om han ska förlänga med AIK, eller inte. Det finns goda möjligheter till det, som jag ser det. Obolo trivs väldigt bra i både AIK och Stockholm.

Argentinarens nuvarande kontrakt sträcker sig fram till 2010, men anfallaren kan alltså tänka sig att binda upp sig för flera år. Men varken Obolo eller Liveröd är nöjd med åren i Sverige.

– Han tycker själv inte att han blivit en bättre spelare i AIK. Och jag kan bara hålla med - han har knappast blivit en bättre spelare i Sverige. Han är lojal och gör som gör som han blir tillsagd, men han har känt frustration över att det funnits så lite kontinuitet i AIK, det vet jag, menar Liveröd, enligt Fotbolldirekt.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.