Torsdag 11 Aug
Stockholm

AIK: Vi har värvat klart

Nu avslutar den svenska klubben sina värningar för året.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Inför 2009 har klubben lyckats värva en hel del spelare, som till exempel Daniel Gustafsson, Mikael Thorstensson och Martin Mutumba. Men nu stänger AIK butiken och några nya spelare till klubben är inte aktuella.

Men bland de nya spelarna finns inget affischnamn. Därför lägger man istället tid på ett erbjudande som ska få Ivan Obolo att förlänga sitt kontrakt med AIK.

– Vi hoppas att han ska tycka att vi har något bra att erbjuda. Vi kommer att fortsätta att förhandla när han är tillbaka efter sin semester den 5 januari, säger klubbens sportchef Björn Wesström, enligt Fotbolldirekt.

Enligt Wesström går allt som det ska och förnekar att en ekonomisk ansträngd säsong skulle vara orsaken till att man legat lågt med nya spelare.

– Så ser jag det inte. Men jag tycker det är ett sundhetstecken när en klubb säger att vi i första hand ska titta på och koncentrera oss på det vi har. Och vi är nöjda och tror på de 25 spelare vi har. Sedan får vi fråga oss om vi kanske ska minska antalet spelare, menar Wesström.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.