Fredag 17 Sep
Stockholm

Vd:n om Mutumba - "Aldrig hört talas om något liknande"

1 av 2
2 av 2

– Jag har aldrig varit med om något liknande, säger AIK:s vd om Martin Mutumbas intervjukrav.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Martin Mutumba

Född: Den 26 juni 1985 i Solna.

Tidigare klubbar i urval: Vasalunds IF, Väsby United, FC Inter (Finland) och Videoton (Ungern).

Hemligt nummer

Numret Nyheter 24 har ringt finns inte utlagt på eniro eller hitta.se. Det finns bara i den mediaguide som allsvenskan skickar ut inför varje säsong.

Alla telefonsamtal Nyheter 24 syftar till i den här artikeln är inspelade. Samtidigit dyker det upp rön på internet som gör gällande att Martin Mutumba egentligen bara vill undvika media.

STOCKHOLM. I fredags framförde Martin Mutumbas bror ett krav på betalning på 1000-1500 kronor för att AIK-spelaren skulle ge en intervju till Nyheter 24. AIK:s sportchef Jens Andersson sa då att han skulle prata med spelaren.

Nu kommenterar AIK:s VD Annela Ydberg situationen. 

- Jag har aldrig varit med om något liknade krav om betalning innan. Jag har aldrig hört talas om några krav tidigare. Men du får ta alla frågor om spelare med Jens Andersson, han är personalansvarig för spelarna. Jag vet för lite om situationen.

Har Jens Andersson pratat med Mutumba?

- Ja, det har han väl. Han pratar med alla spelare, sen om det var om det här eller om han koncentrerade sig på matchen som vi spelade igår, det vet jag inte.

Varför svarar inte Jens Andersson? Hans mobil är avstängd.

- Han har varit på resande fot. Men han är nog snart hemma från Göteborg.

Martin Mutumba spelade i gårdagens match mot Gais, Aftonbladet ska då ha frågat om han var villig att göra en intervju om han fick 2000 kronor, han avböjde. 

Nyheter 24 kommer imorgon publicera en intervju med Jens Andersson.

Kommentera
Kopiera länk
Dela