Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Larsson: "Det är klart att jag är sugen"

1 av 2

Andreas Hillergren /Scanpix

2 av 2

Andreas Hillergren /Scanpix

Sport | 04/07/2011 07:12

Efter en tyngre tid avgjorde han mot Norrköping - Daniel Larsson är äntligen på gång igen.

MALMÖ. Förra säsongen gjorde Daniel Larsson massvis med mål och målgivande passningar. Han jagades av klubbar i Europa och Kaiserslautern la slutligen ett konkret bud - som Malmö FF tackade nej till.

- Jag hade haft väldigt svårt att tacka nej till spel i Europa, men klubben ville annat och det är inget jag går och grämer mig över idag, säger Malmö FF:s anfallsess Daniel Larsson till Nyheter24.

Om det kommer liknande bud efter säsongen?

- Finns det ett intresse då, så är det klart att jag är sugen.

I söndagens match mot Norrköping spelade Daniel Larsson huvudrollen. Hans vackra 2-0 mål la grunden till 2-1 segern. Ett skönt formbesked för Larsson och Malmö.

- Min säsong har varit som hela klubbens, det har gått lite segt. Men den här segern är en start även ifall det är en halv säsong kvar och vi inte är där än.

Har du funderat på om din form har förpassat dig in i skuggan för klubbarna i Europa?

- Nej, vilken spelare som är i fokus i media och vem som blir utlandsproffs, det bryr jag mig inte om. Viktigaste är att vi fortsätter att vinna matcher.

Göteborgaren tycker att den nya tränaren Rikard Norlings spelidé börjar sätta sig och samtidigt hyllar han de unga spelare som fick starta mot Norrköping.

- Det är fantastiskt stort av dem att gå ut och spela som de gör och inte visa några nerver alls.