Guidetti får tuff kritik efter Italien-matchen.
1 av 3
Guidetti får tuff kritik efter Italien-matchen. - Foto: Bildbyrån
John Guidetti. Får han nytt förtroende mot Belgien?
2 av 3
John Guidetti. Får han nytt förtroende mot Belgien? - Foto: Bildbyrån
Guidetti kallas för filmare av Gazetta dello Sport.
3 av 3
Guidetti kallas för filmare av Gazetta dello Sport. - Foto: Bildbyrån

Stenhård kritik mot Guidetti från Italien: "Börja med film i stället"

Det ville sig inte för John Guidetti mot Italien i går. Nu ger tidningen La Gazetta dello Sport anfallaren sämst betyg efter matchen – och beskriver 24-åringen som en provokatör och filmare.


Sverige har knappast gett eko ute i fotbollseuropa som ett skönspelande lag. Med noll skott på mål efter två gruppspelsmatcher är bilden av Blågult snarare tvärtom.

I gårdagens förlustmatch mot Italien fick John Guidetti chansen i startelvan före Marcus Berg. Guidetti sprang mycket under matchen men fick inte mycket uträttat. I italienska tidningen La Gazetta dello Sport är det just 24-åringen som får den tuffaste av kängor.

"Var har han utbildat sig? På Actors Studio i New York, den kända teaterskolan? Han försökte få andra att flippa ur med alla möjliga knep. Börja med film i stället, John", skriver tidningen enligt Fotbollskanalen.

Guidetti fick sämst betyg av samtliga i Gazettan.

Läs också Zlatan Ibrahimovics ord efter förlustmatchen.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde Guidetti starta mot Belgien?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

1 timme sedan
Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

2 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

3 timmar sedan
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.