God natt, Djurgården.

Krisen total i ett Djurgården utan hopp.

Det har varit turbulent kring Djurgården med uselt spel, bottenplacering i tabellen och så sent som i går Jan Tauers besvikna videoinlägg där han beklagar att han blivit petad och kräver större respekt. För Trelleborg ser det ljusare ut. Skånelaget har en hyfsad poängskörd så här långt och många unga, talangfulla spelare som sätter sin prägel på laget.

I den första halvleken var det Djurgården som ägde mest boll men skåningarna som ägde initiativet. Med första halvlekens enda avslut på mål gav Fredrik Jensen TFF ledningen när han helt omarkerad nickade in Dennis Melanders inlägg.

Djurgårdens olycka skulle dock bli än värre. I matchens 60:e minut tar Kristian Haynes skott på Petter Gustafssons - Tauers ersättare - fot och går in i mål. 2-0 och totalt mörker i Djurgården. Kvarten senare gör Trelleborg 3-0 genom Fredrik Jensen och Djurgårdskrisen är nu total. Om den inte var det redan innan. Blåränderna har släppt in 21 mål på 10 matcher och har parkerat som nästjumbo utan hopp om klättring. Bara floppande nykomlingen Örgryte ligger efter.