Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Inte fel med två tränare"

- 03/06/2009, 16:33 -

Djurgårdsspelarna har olika åsikter om Zorans avhopp.

Efter en svag vårsäsong lämnar alltså Zoran Lukic sitt jobb som en av Djurgårdens två huvudtränare. Andrée Jeglertz tar ensam över tränaransvaret.

Djurgårdsspelarna fick beskedet efter dagens träning.

–Sportchefen (Göran Aral) sa att det inte har funkat för Zoran och Andrée att dela på ansvaret, och att Zoran slutar, berättar mittbacken Peter Magnusson för Nyheter24.

Magnusson själv upplever dock inte att systemet med två huvudtränare har fungerat dåligt.

–Det är ingenting man har tänkt på. Det är ju mycket som inte har fungerat under våren. Men jag tycker inte att det behöver vara fel med två tränare, säger han.

Han får medhåll av lagkamraten Mikael Dahlberg.

–Jag tycker att det har känts helt okej med Zoran och Andrée. Det är ju två olika personer, men jag tycker att de har verkat komma överens, säger han till Nyheter24.

Högerbacken Patrik Haginge är dock av en annan uppfattning.

–Jag har aldrig förstått vitsen med det här systemet. Zoran och Andrée har inte fungerat ihop och har haft olika åsikter om detaljer i spelet. Det har varit dubbla budskap hela tiden, och det har gjort det svårt för oss spelare.

Haginge var själv inte med och fick beskedet om Zoran Lukic avhopp från klubbledningen. I stället nåddes han av nyheten via nätet, och han är nöjd med utvecklingen.

–Att det är just Zoran som slutar spelar ingen större roll. Det viktiga är att vi får en ensam huvudtränare, säger han till Nyheter24.

Skrivet av: