Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Rydström: Vi får inte tvivla

- 22/03/2010, 14:57 -
1 av 2

Bildbyrån

2 av 2

Scanpix

Kalmar FF har tagit en poäng på de två inledande matcherna i allsvenskan. Nu är det upp till bevis mot Elfsborg i nästa omgång. ”Vi får inte tvivla på det vi är bra på”, säger Henrik Rydström.

I fjol blev det ingen vinst förrän i den sjätte omgången och i år har det inte sett mycket ljusare ut för Kalmar. 0-3 mot Göteborg blev till 1-1 mot Trelleborg på Vångavallen i går.

– I vissa sekvenser så trillar vi ner för djupt. När vi inte gör det, så är det då vi är ett bra lag, men nu vill vi ha segrar, säger Henrik Rydström till Fotbollsverige.se.

– Upp till bevis mot Elfsborg i nästa match. Vi får inte tvivla på det vi är bra på, fortsätter lagkaptenen.

Wastå: ”Vill inte ta fighten”

Kalmar-målvakten Peter Wastå hade inget att skylla på efter söndagens poängtapp och poängterade att lagets passivitet var den främsta orsaken till uteblivna tre poäng.

– Helt okej första halvlek. Sedan blir vi alldeles för passiva i den andra och det känns som om vi inte vill ta fighten. Jensen får nicka helt ostört vid målet. Vi ska åtminstone störa honom i ett sådant läge, säger han.

– Vi får analysera varje match för sig. Bara att slicka såren och träna vidare.