Lördag 23 Okt
Stockholm

AIK förbannade på FIFA

Björn Wesström är besviken på Fifas agerande i Clecio-affären.
1 av 3
Björn Wesström är besviken på Fifas agerande i Clecio-affären. Foto: Scanpix
Clecio och Björn Wesström.
2 av 3
Clecio och Björn Wesström. Foto: Scanpix
Brassen Clecio har ännu inte kunnat göra debut för AIK.
3 av 3
Brassen Clecio har ännu inte kunnat göra debut för AIK. Foto: Scanpix

AIK krisvärvade en brasilianare, Clecio, som ännu inte har kunnat göra debut - på grund av att Fifa dröjer med sitt besked.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

STOCKHOLM. Sedan AIK:s "krisbrasse", Clecio, värvades har han ännu inte fått göra debut. Det beror på att Fifa dröjer med sitt besked. Enligt AIK:s sportchef, Björn Wesström, skulle det vara klart förra veckan.

– Jag ringer på morgonen och efter lunch varje dag, men vid varje samtal säger Fifa att de jobbar på det. Så snart är det dags att få samma negativa besked igen, säger Wesström vid lunchtid till Fotbollskanalen.se.

Regerande mästarna AIK har inte vunnit en enda match ännu efter sex omgångar och de har bara mäktat med ett ynka mål. De värvade Clecio för att få igång målskyttet igen, men nu har han inte kunnat göra debut ännu. Wesström är inte tillfreds med hur Fifa har agerat.

– Jag är inte direkt imponerad. De gav oss ett muntligt besked som jag litade på, annars hade vi aldrig tagit hit Clecio.

I kväll spelar AIK för sin första trepoängare när de möter Kalmar FF. Det är dock ett ganska skadehärjat lag som beger sig till Fredriksskans. Kenny Stamatopoulos, Gabriel Özkan, Antonio Flávio och Jorge Ortiz finns fortfarande på skadelistan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela