- Foto: Scanpix

Efter fiaskot - AIK rear ut biljetterna

Regerande allsvenska mästarna AIK har inlett säsongen katastrofalt och nu väljer man att rea ut biljetterna till den sista matchen för våren på Råsunda.- Vi vill sluta leden och visa upp en enighet, säger AIK:s arrangemangsansvarig Lasse Pettersson.


STOCKHOLM. AIK har stått för ett rejält fiasko i säsonginledningen och återfinns näst sist i den allsvenska tabellen efter tolv omgångar. Trots det leder man publikligan med 12 628 åskådare i snitt.

Men i gårdagens hemmavinst över Trelleborg tog sig bara 8 659 till Råsunda för att bevittna Stockholmslagets andra seger för säsongen. Nu väljer AIK att rea ut biljetterna till den avslutade matchen för våren, hemma mot Åtvidaberg den 17 maj.

- Vi har tappat publik, nu vill vi att alla ställer upp för sin klubb. Ingen kan i alla fall skylla på att det är för dyrt att gå på fotboll, säger AIK:s arrangemangsansvarig Lasse Pettersson till Aftonbladet.

- Vi vill sluta leden och visa upp en enighet. Det har varit mycket negativt under våren eftersom vi har legat sist, men även snack om dåliga planer och så vidare.

En biljett till kortsidan mot Åtvidaberg kommer att kosta 30 kronor och en biljett till långsidan 60 kronor. De ordinarie priserna är vanligtvis 130 och 250 kronor för kortsida respektive långsida.

AIK
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!