Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Krisklubben har träffat Obolo

- 13/10/2010, 19:21 -
Obolo kan vara på väg tillbaka till AIK igen.

Obolo kan vara på väg tillbaka till AIK igen.

Natcha Pisarenko/AP/SCANPIX

AIK bekräftar att man har träffat argentinaren förra veckan.

STOCKHOLM. För ett tag sedan öppnade Ivan Obolo för att han kunde tänka sig att flytta tillbaka till Sverige redan efter en säsong i Argentina. Det fick fart på AIK som slåss för överlevnad i botten av allsvenskan. Klubbens sportchef bekräftar att man har varit över och träffat anfallaren.

– Vi har träffat honom nere i Argentina under uppehållet och fått bekräftat från honom personligen att han kan tänka sig en framtid i AIK, säger Jens Andersson till Fotbolldirekt.

Han fortsätter:

– Det var bra samtal och vi fick känslan av att han blev glad av att se oss igen – men vi har inte inlett några förhandlingar. Däremot ska vi nu göra allt i vår makt för att få tillbaka honom.

Fansen hoppas på att få tillbaka anfallaren som var Solnaklubbens viktigaste spelare under förra säsongen.

"En våt dröm kanske, men hoppet lever. Jag gissar att Ivan fortfarande har sin svenska flickvän som jag hade kontakt med i somras, och som då inte lät så speciellt sugen på att flytta så värst långt bort.", skrev Nyheter24:s AIK-bloggare Jocke Hall när nyheten kom ut.

En hyllningsvideo till Obolo