Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

AIK: "Hoppas det ryktas om fler spelare"

Andreas Alm gillar att det ryktas kring AIK-spelarna.
1 av 3

Andreas Alm gillar att det ryktas kring AIK-spelarna.

Andreas Hillergren/SCANPIX

Ibrahim och Mohamed Bangura ryktas vara på väg bort.
2 av 3

Ibrahim och Mohamed Bangura ryktas vara på väg bort.

MAJA SUSLIN/SCANPIX

Alexander Milosevic har en rad Premier League-klubbar efter sig.
3 av 3

Alexander Milosevic har en rad Premier League-klubbar efter sig.

JANERIK HENRIKSSON/SCANPIX

Sport | 29/06/2011 13:11

Banguras-anfallarna och Alexander Milosevic är på väg bort. Men det stör inte tränaren Andreas Alm.

SOLNA. Det stora intresset kring både Ibrahim och Mohamed Bangura samt mittbackstalangen Alexander Milosevic bara växer. Snart kan de tre tongivande lirarna vara ett minne blott för AIK.

Men det är inget som stör tränaren Andreas Alm.

– Rykten är ett bevis på att hela laget har en bra period och jag hoppas att det bildas ännu mer intresse kring många av våra spelare. Jag ser ingenting negativt i det, säger han till Nyheter24.

– Det är en vardag för vilken storklubb som helst, fortsätter han.

Den 19-årige Milosevic kom till "Gnaget" från Vasalund inför den pågående säsongen. Nu, efter 13 matcher från start, jagas han av bland annat Liverpool, Arsenal och Tottenham.

– Alexander är en smart kille, han vet att det finns ett intresse. Men när jag har pratat med honom har vi mest diskuterat om vad han ska göra på planen, hävdar Alm.

Samtidigt uppges även ett flertal klubbar vara ute efter Banguras. Risken är övervägande att samtliga lämnar i sommar - och därmed lämna ett tunt AIK.

– Det är svårt att säga hur det scenariot skulle kunna påverka laget i framtiden. Det är snarare helt omöjligt att kunna spekulera i det. Sedan vet jag inte heller vart ryktena kommer ifrån, säger tränaren.