Nu tvingas han till operation.
1 av 3
Nu tvingas han till operation. - Foto: PETER WIDING/SCANPIX
En bit av menisken har lossnat.
2 av 3
En bit av menisken har lossnat. - Foto: LEIF R JANSSON/SCANPIX
Viktor Lundberg blir borta i minst fyra veckor.
3 av 3
Viktor Lundberg blir borta i minst fyra veckor. - Foto: Björn Lindgren/SCANPIX

AIK:s tunga skadesmäll - talangen tvingas operera

Menisken skadad - tvingas vila i minst en månad.


Fakta

Det har gått bra för AIK den här säsongen. På femton matcher har Solnalaget lyckats skrapa ihop 29 poäng - och parkerar sig därmed på en tredjeplats tätt bakom Helsingborg och Elfsborg.

SOLNA. Det var under en träning i förra veckan som AIK:s unge Viktor Lundberg grinade illa. Nu står det klart att den offensive liraren tvingas till operation.

En bit av menisken har lossnat från ena benet. På lördagen kommer 20-åringen opereras och sedan väntar minst en månad av rehabiliteringsträning.

– Det är givetvis tråkigt för både Viktor och AIK. Vi har så här långt haft en gynnsam skadesituation i truppen och vi både hoppas och tror att Viktor snart är tillbaka igen på fotbollsplanen, säger sportchefen Jens Andersson till klubbens hemsida.

/
/
AIK
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åbergs hemliga vapen: "Säger vart jag ska slå"

1 timme sedan

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

1 timme sedan
Barcelona tvingas betala runt 290 000 kronor i böter och får inte sälja bortabiljetter till herrlagets nästa bortamatch i Europa.

Världstvåan till Båstad: "Får nypa sig i armen"

2 timmar sedan
Australian Open-vinnaren Jannik Sinner kommer till Båstad i sommar. Den italienske världstvåan är klar för spel i den svenska ATP-turneringen, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Slog världstrean: "En av mina största segrar"

3 timmar sedan
På onsdagen nådde bordtennisstjärnan Anton Källberg sin högsta placering hittills på världsrankningen: 13:e plats. Dagen därpå slog svensken världstrean Liang Jingkun från Kina i åttondelsfinalen i prestigefyllda ITTF World Cup i Macao.

Palestina vill att Fifa straffar Israel

idag 13:26
Palestinas fotbollsförbund anser att Israel diskriminerar palestinier och ber därför Internationella fotbollsförbundet (Fifa) att stänga av eller slänga ut Israels fotbollsförbund.

Sista matchen spelad – nu kan NHL-laget byta stad

idag 13:24
NHL-laget Arizona Coyotes kan flyttas – till Salt Lake City. Säsongens sista match i Mullett Arena blev därför en känslosam historia. Det var många känslor och det var mycket sorg, säger Coyotes tränare André Tourigny.